What Is T.A.P.E.?

6 Month Campaign

Campaign Duration: Monday March 6, 2017 to Friday August 4, 2017

The ANOKHI PRESTIGE Experience is an EXCLUSIVE MEMBERS-ONLY event series, which focuses on identifying, exploring, learning, and sharing lifestyle-based themes that comprise an integral component of life in Canada. The events will include a collection of interactive presentations, interesting activations and diverse networking opportunities between members, industry experts, multi-national corporations, and the media.

Each event’s campaign will consist of a multi-layered pre, during and post marketing and promotions strategy implemented by ANOKHI MEDIA as well as attending sponsors, speakers, partners, and members, in a collaborative effort to create awareness around this initiative, and promote a sense of community.

SUMMARY OF EVENTS

event one

EVENT NAME: “This Is My Beauty”

DATE: Sunday, April 30, 2017
LOCATION: The Uptown Loft
ADDRESS: 2464 Yonge St, Toronto (Map)
TIME: 11.30am – 5.00pm
ATTENDANCE: 250
(On Location: Members, Talent, Sponsors, Media)
VIRTUAL AUDIENCE: 700,000
(FB Live Streaming from ANOKHI MEDIA & OPEN CHEST)

event two

EVENT NAME: “This Is My Style”

DATE: Sunday, July 23, 2017
LOCATION: FountainBlu
ADDRESS: 200 Princes’ Blvd, Toronto (Map)
TIME: 11.30am – 5.00pm
ATTENDANCE: 350
(On Location: Members, Talent, Sponsors, Media)
VIRTUAL AUDIENCE: 700,000
(FB Live Streaming from ANOKHI MEDIA & OPEN CHEST)

DETAILED EVENTS PROGRAM

11.30am – 12.00pm: Sign-in with Continental Breakfast & Tea/Coffee, Sponsors’ Lounge Activation 1,
Media Interviews 1 (30 mins.)

12.00pm – 12.10pm: Welcome by Host, Raj Girn (10 mins.)

12.10pm – 12-20pm: Charity Partner: Free-Them Presentation (10 mins.)

12.20pm – 12.50pm: Fireside Chat: “Beauty & The Entertainment Business” Open Chest With Melinda Shankar (30 mins.)

12.50pm – 1.10pm: Demonstration 1: Makeup With Vasanti Cosmetics (20 mins.)

1.10pm – 1.30pm: “Transformation” Keynote: Sonia Jhas (20 mins.)

1.30pm – 2.00pm: Lunch & Beverages, Sponsors’ Lounge Activation 2, Media Interviews 2 (30 mins.)

2.00pm – 2.10pm: Performance 1: Angela Saini (10 mins.)

2.10pm – 2.50pm: Moderated Panel Discussion: “Beauty & The Male Perspective” With Huse Madhavji, Harjas Singh (40 mins.)

2.50pm – 3.10pm: Demonstration 2: Hair (20 mins.)

3.10pm – 3.30pm: “Empowerment” Keynote: Almas Jiwani (20 mins.)

3.30pm – 3.50pm: Demonstration 3: Skincare With Infuse MedSpa (20 mins.)

3.50pm – 4.10pm: Dessert & Coffee, Sponsors’ Lounge Activation 3, Media Interviews 3 (20 mins.)

4.10pm – 4.20pm: Performance 2: Farah (10 mins.)

4.20pm – 5.00pm: Moderated Panel Discussion: “The State Of Beauty”
With Bahar Niramwalla, Saman Munir, Kavita Suri (40 mins.)

5.00pm –5.05pm: Closing Remarks by Host, Raj Girn (5 mins.)

*PLEASE NOTE: program is subject to change as applicable